Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията Обединени патриоти,

...
Аз съм радетел за това да бъде запазена коалицията Обединени патриоти,
Коментари Харесай

Каракачанов: Да запазим коалицията Обединени патриоти

Аз съм труженик за това да бъде запазена коалицията " Обединени патриоти ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на VII-ия постоянен конгрес на Вътрешна македонска революционна организация.
 Вътрешна македонска революционна организация организира конгрес, на който ще реши по какъв начин да се яви на евроизборите  Каракачанов: Ако Патриотите се явим дружно, ще имаме двама евродепутати
Ще забележим дали разсъдъкът ще надделее, само че няма да участваме в сепаративни дейности против сътрудниците си. Това не е морално, сподели Каракачанов.

По думите му обединяването на патриотичните сили е довело до сполучливи президентски избори, доста положително показване на парламентарните и присъединяване в изпълнителната власт.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация уточни, че партията е изправена пред нови провокации - европейските и локалните избори. Затова той е на мнение, че от това какво е държанието на партията в изпълнителната власт хората ще оценят управническите й качества.

Рецептата на силата на българската нация е в нейното единение, подчертава вицепремиерът.

" Ние сме в положение на война сред две цивилизации "

Същевременно Каракачанов обърна внимание на позицията на партията по Истанбулската спогодба и по мигрантската рецесия:

" Ние не сме съгласни да идват едни хора в България и в Европа, които считат, че поради тях би трябвало да променим своята просвета, своята еднаквост и своите фамилни полезности. "

Ние се намираме в положение на война сред две цивилизации. Цивилизацията на обичайна европейска народна власт и християнска просвета против нападателния ислям, който напълно намерено декларира своите упоритости и планове да унищожи света, в който живеем. Това е неприемливо, заяви вицепремиерът.

Против фалшификацията на нашата история в Македония

България е длъжна да подкрепя сънародниците си в Северна Македония -  по метод, по който да се подсигурява териториалната целокупност на Северна Македония и спокойствието на българските сънародници там. Това не значи, че сме се отказали да се борим срещу фалшификацията на нашата история и срещу опитите с административни и насилствени способи да се основава някаква измислена нова етническа принадлежност на популацията в Република Македония, безапелационен е  Красимир Каракачанов.

Той добави, че Вътрешна македонска революционна организация е постигнала обилни триумфи по тематиката за българските сънародници в Северна Македония.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР